Engleska SIM kartica sa 5 GB roaming interneta za EU

SPONZORISAN TEKST

Cena nove NEAKTIVIRANE Engleske SIM kartice je 1000 dinara.
Na prodaju su nove neotpakovane sim kartice koje se lako aktiviraju kupovinom bilo kog paketa. Engleski broj  +44 postaje aktivan kupovinom paketa tj tek kad se uplati paket kartica postaje aktivna. SIM ubacite u telefon i potom dobijate SMS poruku sa aktivacionim linkom gde sa Visa/MasterCard/Amex karticom kupujete paket. Najmanji paket je 6 funti, a najveći sa neograničenim FLAT internetom 25 funti.

engleskasim

Cena AKTIVIRANE Engleske SIM kartice gde dobijate aktivan +44 broj, roaming internet za evropu (EU/EEA) i englesku IP adresu na telefonu, sa:

5 GB je 2000 dinara,
3 GB
je 1700 dinara,
1 GB
je 1400 dinara.


Engleski +44 broj je odmah spreman za primanje SMS poruka ili roaming. Nalazite se bilo gde u evropi (EU/EEA), a vaša IP adresa je London. Internet na letovanju/zimovanju radi pouzdano i dobro, tako каžu korisnici koji su bili u Španiji, Grčkoj, Italiji, Hrvatskoj, Nemačkoj, na ostrvima i nekim manje naseljenim lokacijama... Radi svuda OK. Karticu možemo retroaktivno aktivirati i ubaciti na nju gigabajte roaming interneta koji se može koristiti u evropi (EU/EEA) zemljama. To ne mora biti odmah po preuzimanju. Preuzmete karticu danas, a mi je aktiviramo na primer za 10 dana. Kada se aktivira kartica paket interneta važi 30 dana. Vi možete početi sa korišćenjem odmah ili kasnije. Onog momenta kada ste stigli u neku od EU zemalja i počeli da koristite internet, imate na raspolaganju maksimalno 15 dana interneta (LIMITIRAJU na 15 dana jer nije bilo prethodnog korišćenja kartice u Engleskoj). Nakon isteka 15 dana aktivnog korišćenja internet paketa broj i dalje ostaje aktivan za slanje/primanje sms poruka ili poziva. Na svaka 3 meseca uplatite dopunu 10 funti i broj ostaje aktivan.

Kartica je idealna ako Vam treba Engleski broj za aktivaciju aplikacija Viber, Whatsapp, Signal, iPhone telefona, PayPala, kratka putovanja i ekskurzije u EU destinacijama, primanje SMS poruka u Srbiji.engleskasim2Internet možete koristiti u sledećim zemljama: Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Island, Kipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Nemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Letonija, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Malta, Norveška, Holandija, Poljska, Portugalija, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Španija, Švedska, Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije. 

Karticu ubacite u ruter ili mobilni i sve radi kako treba. Uključi se naravno roaming za sve mreže i prenos podataka i odabere pristupna tačka (Access Point). To je u podešavanjima (onaj točkić sa zupčanicima, pa Veze, pa Mobilne mreže i ROAMING se tu uključi. Nema ograničenja u vidu mreže, primer, ako odete na letovanje u Grčku možete je koristiti sa operatorom koji daje najbolji internet u tom mestu. Niste ograničeni samo sa jednim operaterom već automatski telefon ili ruter bira najbržu mrežu, nema limita. Provereno najjeftiniji ROAMING PAKETI spremni i aktivirani internet paketi za celu EU, sa našom aktivacijom, registracijom i dopunom kartica. Samo ubacite karticu u telefon i spremni ste za put.
Sve kartice su standarde i mogu se koristiti u bilo kom Android/iPhone telefonu novije generacije. Kartica važi 180 dana, a dopunama se produžava njen rok važenja. Neograničen internet u Evropi. Najjeftinije internet roming kartice za evropsku uniju, EEA. Najpovoljnija cena internet data roaming kartica za EU. Najpovoljnija cena dopune kredita ma gde god se nalazili. Najpovoljnije cene roaming internet paketa i poziva samo kod nas. Najpovoljnija cena dopune kredita ma gde god se nalazili. Kod nas mozete kupiti najjeftnije roaming kartice i najjeftnije roming data pakete za Evropsku Uniju. Neograničen internet u Evropi.

Subscribe to Prevodim

seminarski radovi | diplomski radovi | maturski radovi | magistarski rad

 

Email:
Format:
Capcha:


Copyright © 2024 Prevodim.com .
Izrada web sajtova i prijevodi. Terms and Conditions